Mest känt på Baggården är kanske Wärdshuset med sin långa historia som en livfull och gemytlig samlingspunkt. Här har tiden stått stilla i årtionden. Man blir omfamnad av den rustika atmosfären när man kliver in genom dörren. Efter en heldag ute i naturen kan man slappna av och reflektera fram för öppna spisen eller avnjuta en god middag. Vi lagar omsorgsfullt maten av lokala råvaror som Ren ifrån Mittådalen eller Röding ifrån fjällsjöarna. Utvalda kvällar erbjuder vi underhållning som har blivit mycket uppskattat. Wärdshuset är Baggårdens naturliga samlingspunkt, umgås med nära och kära, träffa nya människor och koppla av. Det har skrivits spaltmeter om Wärdshuset. Främst om maten men också om stämningen och den rustika atmosfären.
ÖPPETTIDER
24 dec - Julbord från 17.00 (bordsbokning krävs)
27 dec 12.00 - 15.00 18.00 - 22.00
28 dec 12.00 - 15.00 19.30 - 22.00
31 dec Nyårsupé från 17.00 (bordbokning krävs)
2 jan 12.00 - 15.00 18.00 - 22.00
3 jan 12.00 - 15.00 18.00 - 22.00
4 jan 12.00 - 15.00 18.00 - 22.00
10 jan 12.00 - 15.00 18.00 - 22.00
11 jan 12.00 - 15.00 18.00 - 22.00
BOKA GÄRNA BORD
Om ni har frågor eller funderingar mejla oss så hjälper vi er info@fjallriketbaggarden.se
Fira in det nya året med stil på Baggården! På nyårsafton bjuder vi in till en elegant och festlig nyårssupé som kommer att bli ett minnesvärt avslut på året. Just nu arbetar vårt köksteam på att sätta ihop en exklusiv meny fylld med noga utvalda råvaror och spännande smakkombinationer, perfekt anpassade för en nyårskväll full av glädje och festligheter.
Vår nyårssupé kommer att erbjuda flera lyxiga rätter, noggrant komponerade för att ge dig och ditt sällskap en oförglömlig gastronomisk upplevelse. Menyn, som avslöjas inom kort, kommer att vara en smakresa som fångar det bästa av säsongens smaker – allt serverat i en stämningsfull och elegant miljö.
Boka ditt bord redan idag och säkra din plats på Baggården för att fira in det nya året på bästa sätt. Håll utkik efter vår meny – vi lovar att den kommer att överträffa dina förväntningar!
Boka genom att boka bord här ovanför.