VINTER

Den djupa vintern är den allra mörkaste årstiden, de få timmarna med dagsljuset bör spenderas på fjällen. Vintern bjuder på spektakulära upplevelser som det färgsprakande norrskenet dansar över FJällriket Baggården. De fantastiska förutsättningarna för snöskoter, längdskidor eller att gå upp för fjälltopparna med fjällskidorna. En årstid med lugn, tystnad, som man endast upplever när man verkligen är närvarande. 

FJÄLLRIKET, ENASTÅENDE VYEER.
SÄRVDALEN
LÄNGDSPÅR I STORSLAGEN NATUR.
Previous
Next

AKTIVITETER

Vintern är den årstid då snön är som djupast, vilket innebär fantastiska möjligheter att utforska naturen på skidor och snöskoter. Åk på våra de underbara preparerade längdspåren eller skoterlederna. Upplevelser och vyer som man trodde endast fanns på TV-skärmarna.

ANDELSTUGA

Möjligheten att uppleva och närvara denna årstiden gör man på bästa sätt genom att bo i en riktigt Härjedalssttuga. Fjällriket Baggården erbjuder därför möjlighet att köpa andelar i våra mysiga stugor. Vi strävar efter att göra naturen tillgängligare för alla. Välkomna till Fjällriket Baggården.

VECKOPROGRAM

Fjällriket Baggården är en destination där vi vill främja naturen under hela året. Vi är en helårsanläggning som har skapat ett veckoschema för hela året med aktivteter, events och andra tillställningar. Fjällriket Baggården, erbjuder fantastiska naturpplevelser året om.

FJÄLLRIKET

FJÄLLRIKET BAGGÅRDEN

MESSLINGEN 210

SE-840 95 FUNÄSDALEN

SVERIGE

Tel 0684 - 26200

info@fjallriketbaggarden.se

  • Facebook
  • Instagram