VÅRSOMMAR

Sommaren har börjat ta fart och temperaturen har blivit högre, ytorna är inte längre snötäckta och endast topparna som är vita. Miljön och naturen blir allt grönare och färgrikare, vandringsmöjligheterna börjar bli helt optimala och topparna börjar bli redo för att bestigas. Insektslivet har dragit igång och fiskemöjligheterna börjar dra igång på riktigt, packa upp och börja vandringen till de olika fiskesjöarna. 

EVAGRAVEN, EN MÄKTIG UPPLEVELSE
MESSLINGSJÖN, ETT CENTER FÖR AKTIVTTER PÅ SJÖN.
BAGGÅRDEN, EN FJÄLLBY MED HISTORIA OCH MÖJLIGHETER
Previous
Next

AKTIVITETER

Vid denna tidspunkt har klimatet ställts om, detta ger möjligheter. Bar mark gör vandring och mountainbike till fantastiska sätt att ta sig fram på fjällen. Isfisket byts ut, åar och sjöarna börjar fiskelivet blomstra. Sommaraktiviteterna har nu fastslagits och är redo att utföras.

ANDELSTUGA

Möjligheten att uppleva och närvara denna årstiden gör man på bästa sätt genom att bo i en riktigt Härjedalssttuga. Fjällriket Baggården erbjuder därför möjlighet att köpa andelar i våra mysiga stugor. Vi strävar efter att göra naturen tillgängligare för alla.

VECKOPROGRAM

Fjällriket Baggården är en destination där vi vill främja naturen under hela året. Vi är en helårsanläggning som har skapat ett veckoschema för hela året med aktivteter, events och andra tillställningar. Fjällriket Baggården, erbjuder fantastiska naturpplevelser året om.

FJÄLLRIKET

FJÄLLRIKET BAGGÅRDEN

MESSLINGEN 210

SE-840 95 FUNÄSDALEN

SVERIGE

Tel 0684 - 26200

info@fjallriketbaggarden.se

  • Facebook
  • Instagram