VÅR

Under våren har omväxling från vinter till sommar satt igång , islossning och snösmältning i fullfart. Ett livligt djurliv där renhjordarna beger sig ner i dalarna och omringar sig runt fjällbyn Baggården. Den vita ytorna omvandlas till färgrika områden med växande vegetation, Detta ger möjlighet till nya upplevelser, men huvudsakligen en unik årstid att lära och utforska om djur och fauna. Ett unikt årstidsskifte som upplevs allra bäst på Fjällriket Baggården. 

Lorem Ipsum
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum
Previous
Next

AKTIVITETER

Under våren är issmältningen i full fart, perfekt för att åka den sista turen på snöskotern eller gå den sista längdskidåkningen för säsongen. Islossningen har satt igång och ger möjligheten att kasta de första kasten med fiskespöet. En underbar, livlig och ljus miljö att aktivera sig.

ANDELSTUGA

Möjligheten att uppleva och närvara denna årstiden gör man på bästa sätt genom att bo i en riktigt Härjedalssttuga. Fjällriket Baggården erbjuder därför möjlighet att köpa andelar i våra mysiga stugor. Vi strävar efter att göra naturen tillgängligare för alla.

VECKOPROGRAM

Fjällriket Baggården är en destination där vi vill främja naturen under hela året. Vi är en helårsanläggning som har skapat ett veckoschema för hela året med aktivteter, events och andra tillställningar. Fjällriket Baggården, erbjuder fantastiska naturpplevelser året om.

FJÄLLRIKET

FJÄLLRIKET BAGGÅRDEN

MESSLINGEN 210

SE-840 95 FUNÄSDALEN

SVERIGE

Tel 0684 - 26200

info@fjallriketbaggarden.se

  • Facebook
  • Instagram