SOMMAR

Sommaren är nu i sitt toppslag, höga temperaturer och en fauna som blomstrar. De bara slätterna och fjällen möjliggör aktiviteter där naturen står i fokus, vandring och Mountainbike leder som är redo att utforskas. Fjälltopparna som Helags, Grå och Blåstöten står uppresta ur det gröna och blomstrandande landskapet. De spegelklara sjöarna och tjärnen som är lokaliserade runt o,m hela fjällriket, där öringen och rödingen cirkulerar. 

VANDRING TILL HÄLLMÅLNINGARNA, EN BIT AV SVENSK HISTORIA.
HELAGS, EN AV SVERIGES MEST SPEKTAKULÄR TOPPVANDRINGAR.
SVALKA NER SIG I MESSSLINGSJÖN UNDER DE VARMA DAGARNA.
Previous
Next

AKTIVITETER

Sommaren är nu toppslag, de varma dagarna gör fisket optimalt. Vandring på fjällen är perfekt under denna årstid, underlaget är torrare och enklare att ta sig fram på på fot eller cykel. Toppvandringar är något enastående, att stå på topparna och se ut över fjällriket.

ANDELSTUGA

Möjligheten att uppleva och närvara denna årstiden gör man på bästa sätt genom att bo i en riktigt Härjedalssttuga. Fjällriket Baggården erbjuder därför möjlighet att köpa andelar i våra mysiga stugor. Vi strävar efter att göra naturen tillgängligare för alla.

VECKOPROGRAM

Fjällriket Baggården är en destination där vi vill främja naturen under hela året. Vi är en helårsanläggning som har skapat ett veckoschema för hela året med aktivteter, events och andra tillställningar. Fjällriket Baggården, erbjuder fantastiska naturpplevelser året om.

FJÄLLRIKET

FJÄLLRIKET BAGGÅRDEN

MESSLINGEN 210

SE-840 95 FUNÄSDALEN

SVERIGE

Tel 0684 - 26200

info@fjallriketbaggarden.se

  • Facebook
  • Instagram