HÖSTVINTER

Snön har nu lagt sitt täcke över fjällriket och mörkret har nu satt sitt fäste. Juletiderna har börjat och familjen skall samlas för att fira julen. Invig årstiden genom att gå den första rundan i ljusslingan eller åk den första turen med snöskotern. En tid om året då familjen bör samplas på  fjällen för att uppleva nysnön och den mysiga miljön runt Baggården. 

Previous
Next

AKTIVITETER

Den första nysnön har lagt sig och möjliggör vinter aktiviteter som längdskidor, snöskoter eller alpint. Känslan av de första stavtaken i längdspåren i Fjällriket är magiska. Prova på några åk i snowparken, passar perfekt för de yngre eller lite mindre erfarna.

ANDELSTUGA

Möjligheten att uppleva och närvara denna årstiden gör man på bästa sätt genom att bo i en riktigt Härjedalssttuga. Fjällriket Baggården erbjuder därför möjlighet att köpa andelar i våra mysiga stugor.
Vi strävar efter att göra naturen tillgängligare för alla.

VECKOPROGRAM

Fjällriket Baggården är en destination där vi vill främja naturen under hela året. Vi är en helårsanläggning som har skapat ett veckoschema för hela året med aktivteter, events och andra tillställningar. Fjällriket Baggården, erbjuder fantastiska naturpplevelser året om.

FJÄLLRIKET

FJÄLLRIKET BAGGÅRDEN

MESSLINGEN 210

SE-840 95 FUNÄSDALEN

SVERIGE

Tel 0684 - 26200

info@fjallriketbaggarden.se

  • Facebook
  • Instagram