HÖSTSOMMAR

Hösten börjar sätta sina spår, sprakande färger i naturen. Orange, rött, gult och grönt ä färger som speglas i Messlingsjön, lugnande och fascinerande miljö som man först märker av när man är riktigt närvarande.  Ett storslaget fiske där du omringas av underbar natur i sagolika färger, en upplevelse är svår att slå. En period av året som är obeskrivlig, innan naturens bleknar och den efterfrågade vintern anländer. 

MESSLINGSJÖN, SPRAKANDE FÄREGER & ETT HÄRLIT LUGN.
ANÅDALEN NATURRESERVAT, HJORTRON SÅ LÅNGT ÖGAT SER:
MITTÅN, VARSAMHET ÄR NYCKELN.
Previous
Next

AKTIVITETER

Höstsommaren erbjuder framförallt ett fantastiskt fiske, Mittån och Messlingsjön är endast stenkast från Baggården. Säsongen för bär och svampplockning har dragit igång och kan kombineras vandring eller mountainbike. Fotografering i den sprakande hösten är toppen.

ANDELSTUGA

Möjligheten att uppleva och närvara denna årstiden gör man på bästa sätt genom att bo i en riktigt Härjedalssttuga. Fjällriket Baggården erbjuder därför möjlighet att köpa andelar i våra mysiga stugor. Vi
strävar efter att göra naturen tillgängligare för alla.

VECKOPROGRAM

Fjällriket Baggården är en destination där vi vill främja naturen under hela året. Vi är en helårsanläggning som har skapat ett veckoschema för hela året med aktivteter, events och andra tillställningar. Fjällriket Baggården, erbjuder fantastiska naturpplevelser året om.

FJÄLLRIKET

FJÄLLRIKET BAGGÅRDEN

MESSLINGEN 210

SE-840 95 FUNÄSDALEN

SVERIGE

Tel 0684 - 26200

info@fjallriketbaggarden.se

  • Facebook
  • Instagram