HÖST

Nu har hösten slagit sig till ro, naturen bleknar och den första snön faller ner över Fjällriket. Lugnet, mörkret faller in över Baggården mysigare årstid ska man leta länge efter. Skogarna är fantasifulla och kantarellerna är redo att plockas, görs till en fantastisk viltgryta som serveras på Wärdshuset. En årstid för att samla familjen på fjället och utföra fantastiska upplevelser. 

TA MED KOMPISEN PÅ FJÄLLLET INNAN DET TÄCKS MED SNÖ
Previous
Next

AKTIVITETER

Hösten har fäst sitt fäste, vandra upp på topparna för att uppleva en enastående solnedgång över fjällriket. I skogarna är svamparna redo att plockas innan de första snöflingorna faller ner över fjällriket Baggården eller kasta de sista kasten i Mittån innan den fryser till is.

ANDELSTUGA

Möjligheten att uppleva och närvara denna årstiden gör man på bästa sätt genom att bo i en riktigt Härjedalssttuga. Fjällriket Baggården erbjuder därför möjlighet att köpa andelar i våra mysiga stugor.
Vi strävar efter att göra naturen tillgängligare för alla.

VECKOPROGRAM

Fjällriket Baggården är en destination där vi vill främja naturen under hela året. Vi är en helårsanläggning som har skapat ett veckoschema för hela året med aktivteter, events och andra tillställningar. Fjällriket Baggården, erbjuder fantastiska naturpplevelser året om.

FJÄLLRIKET

FJÄLLRIKET BAGGÅRDEN

MESSLINGEN 210

SE-840 95 FUNÄSDALEN

SVERIGE

Tel 0684 - 26200

info@fjallriketbaggarden.se

  • Facebook
  • Instagram