FISKE

Fjällriket bjuder på många unika sjöar, tjärn och åar. Messlingsjön, Mittån och Statsån ligger inom gångavstånd från Baggården. Dessa plaster erbjuder fantastisk fiske, Messlinsjön där de grova öringar och rödingarna lurar. Mittån där varsamhet är A&Å för att få ett enastående fiske, Fjällriket Baggården en destination för de fiske intresserade. 

MESSLINGSJÖN, STORA ÖRINGAR & LUGN MILJÖ.
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum
Previous
Next

FISKEPASS

För att fiska i sjöar och tjärnen i Fjällriket krävs ett fiskepass. Detta kan köpas i receptionen och finns olika tidsperioder som dags, vecko eller säsongskort. Fiskepasset kan också köpas online hos Funäsfjällens hemsida länkat på knappen nedan.

ÅAR, TJÄRN & SJÖAR

Fjällriket består av flertals sjöar och tjärn med fantastisk isfiske. Den tillgängliga Messlingsjön som endast ligger några stenkast ifrån Baggården. Även tjärnen lokaliserade på de högre höjderna ger enastående isfiske möjligheter. Guidade fisketurer kan också anordnas vid intresse.

UTRUSTNING

Vi på Fjällriket Baggården vill göra naturen och aktiviteter tillgängliga för alla. Där entreprenörer driver med uthyrning och vi som destination har en aktivitets bank med utrustning till olika aktiviteter. Vi strävar efter att vara en destinationen där de olika aktiviteterna skall vara tillgängliga för alla.

FJÄLLRIKET

FJÄLLRIKET BAGGÅRDEN

MESSLINGEN 210

SE-840 95 FUNÄSDALEN

SVERIGE

Tel 0684 - 26200

info@fjallriketbaggarden.se