ANDELSSTUGA I FJÄLLRIKET BAGGÅRDEN

Fjällriket Baggården är en plats där du kommer närmare, närmare naturen, närmare dig själv och varandra.
Här finns ett rikt utbud av upplevelser och aktiviteter året runt, direkt utanför dörren. Nu vill vi ge fler chansen att skapa sig ett andra hem här i västra Härjedalen. Eftersom vi värnar om den orörda och mäktiga fjällvärlden, tror vi mer på att bevara än att exploatera, på att dela snarare än att äga själv. Därför erbjuder vi andelar i våra mysiga och bekväma timmerstugor, en sorts delningsekonomi som innebär ett ekonomiskt och flexibelt boende, delaktighet och gemenskap. Och inte minst att vi tillsammans slår vakt om miljön och den unika naturen.
Till skillnad från att äga ett hus helt själv, betyder andelsboendet att du endast betalar för den tid du faktiskt nyttjar din stuga. Du bestämmer själv vilka veckor du vill ha under året och slipper utgifter när du inte är där. Du kan enkelt byta stuga och veckor, sälja eller köpa till andelar och anpassa ditt boende efter ekonomi och behov. Under en period föredrar du kanske en mindre och enklare stuga till lägre kostnad, för att senare kunna välja något större. Lågsäsong kan bytas till högsäsong eller vice versa, allt utifrån situation och önskemål. Oavsett vad du väljer kan du räkna med ett billigare, smartare och mer flexibelt boende jämfört med att äga själv eller att hyra på traditionellt vis. Och du kan närsomhelst sälja dina andelar till marknadspris till någon annan.

All tänkbar service ingår och vår bostadsrättsförening ansvarar för allt från tillsyn och reparationer till uppvärmning och snöskottning. Bekvämt och tryggt. På kort promenadavstånd från stugan hittar du dessutom vår reception där vi samlat det mesta du kan behöva. Förutom vaktmästarservice finns ett minilivs, kafé och restaurang, gym och bastu samt uthyrning av utrustning för hela årets aktiviteter.
Välkommen att bli en del av Fjällriket Baggården.

KÖPA ANDELSSTUGA

KÖPA ANDELSSTUGA

KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS

DELNINGS
EKONOMI

UNDER ARBETE

DELNINGS
EKONOMI

UNDER ARBETE

STUGKARTA

STUGKARTA

BRF BAGGÅRDEN

BRF BAGGÅRDEN

PROJEKT

UNDER ARBETE

PROJEKT

UNDER ARBETE

FJÄLLRIKET

FJÄLLRIKET BAGGÅRDEN

MESSLINGEN 210

SE-840 95 FUNÄSDALEN

SVERIGE

Tel 0684 - 26200

info@fjallriketbaggarden.se

ANDELSTUGOR

Hej, här kan ni ställa frågor om våra andelar eller vid intresse av köp. Ni kan också kontakta oss via telefon 070 5596121 Anders tel.